Chanel Inimitable

Multidimensionale mascara

Is er iemand die niet op Coco Chanel de modekoningin zou willen lijken? De meeste vrouwen dromen van dit soort Parijse klasse en elegantie en gebruiken daarom graag de mascara’s van Chanel. Hoewel niet zo iconisch als de Chanel N ° 5 geur, zijn ze nog steeds een veelvuldige keuze van veel vrouwen, vandaar hun plaats op de lijst met de beste mascara’s. Chanel Inimitable is verkrijgbaar in traditionele en watervaste versies.

  • Borstel – de zachte en flexibele elastomeer borstel is het beste element van deze mascara. De borstelharen zijn met absolute nauwkeurigheid uitgelijnd om zelfs de kleinste wimpers te bedekken. Op het eerste gezicht is de borstel niets bijzonders, zijn vorm is zeer kenmerkend voor deze mascara. In dit geval is dit een voordeel, want meestal is simpel beter.
  • Formule – de mascara bevat provitamine B5. De verzorgende eigenschappen eindigen hier, dus het heeft twijfelachtig onderscheid. Het is gebaseerd op plantaardige wassen en bijenwas, die allergieën kunnen veroorzaken. Polymeren zijn verantwoordelijk voor de verlenging, maar ze maken de mascara ook veeg- en schilferbestendig. Een van de meest genoemde gebreken van deze mascara is helaas de sneldrogende formule die de toepassing bemoeilijkt.

Hoe werkt het?

Chanel Inimitable is een verlengende mascara die ook de wimpers scheidt en volume geeft. Het zal worden gewaardeerd door vrouwen die houden van mooie en nette make-up. Om het maximale volume te krijgen, is het helaas aan te raden om de Beauté Des Cils basis te gebruiken voordat je lagen mascara opdoet. Eén laag is misschien niet genoeg – vandaar de vele teleurgestelde vrouwen.

In een notendop:

  • Het verlengt en scheidt de wimpers goed, maar zonder een spectaculair volume.
  • Elastomeerborstel verft goed en kleeft niet aan de wimpers.
  • Formule met panthenol droogt te snel uit.
  • De mascara is verkrijgbaar in twee versies – traditioneel en waterdicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *