mooie wimpers met Lashcode

Lashcode Mascara

Verlengende, krullende en verdikkende mascara

Lashcode Mascara is een van de mascara’s die het vaakst door vrouwen wordt gekozen en het vaakst wordt aanbevolen door professionals.  Al maanden verovert hij de harten van vrouwen over de hele wereld, omdat het de eigenschappen van de beste mascara’s en wimperserum combineert. Dit is zelfs de eerste mascara die gebruikt kon worden door vrouwen met ogen die gevoelig zijn voor mascara.

  • Borstel – een ergonomische applicator gemaakt van hypoallergene siliconen, is ontworpen om te passen bij de grootte van de ogen en de lengte van de wimpers. Een ogenschijnlijk simpel borsteltje scheidt de wimpers tot in de ooghoeken en zorgt ervoor dat de mascara elk van de wimpers bedekt. Het borsteltje versmalt aan beide uiteinden, de haren zijn perfect gerangschikt, daarom zijn zelfs de kleinste wimpers bedekt met mascara.
  • Formule – Lashcode is een combinatie van de beste ingrediënten en verzorgingsmiddelen. Op basis van plantaardige wassen (carnauba en rijst) en synthetische bijenwas (ideaal voor mensen met een allergie), bevat het ook bajkalskap (versnelt de groei), sojaboon- en tarwekiemextracten, arginine, vitamine E en provitamine B5. Magnetiet – een mineraal pigment – zorgt ook voor extra voedingseigenschappen. Dit is het enige pigment dat gebruikt wordt en dit is wat de Lashcode een intense zwarte tint geeft. Hoewel het niet waterbestendig is, is het zeer duurzaam omdat de formule is verrijkt met vochtbestendige stoffen.

Hoe werkt het?

Lashcode is niet zomaar een mascara. Het is een professioneel hulpmiddel, waardoor de wimpers langer en dikker worden met slechts één beweging van een flexibele borstel. Het vormt de wimpers perfect, maakt ze donkerder, elastischer en gekrulder. De mascara helpt om de look te definiëren zonder de wimpers te overbelasten. Het is een zeer duurzame oplossing – tot 24 uur zonder vlekken, schilfers of klonters.

In een notendop:

  • Het verlengt, verdikt en krult de wimpers voor meer volume.
  • Het bevat een voedend mineraal pigment met een intens zwarte kleur.
  • Het is uiterst duurzaam en toch gemakkelijk te verwijderen.
  • De formule bevat een set van de beste voedingsstoffen.
  • de borstel is ontworpen om te passen bij de grootte van de ogen en de lengte van de wimpers.

Meer informatie: lashcode.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *